Asigurăm aprovizionarea cu materiale consumabile necesare funcţionării grupurilor sanitare sau a bucătăriilor în condiţii optime. Preluăm managementul necesităților și planificarea livrărilor.

Folosim tehnologie de ultimă generație pentru a îmbunătăți furnizarea produselor și serviciilor. Oferim fiecărui client un portal web pentru a servi o mai bună comunicare, urmărire a  comenzilor și raportare.

Furnizare consumabile și produse igienico sanitare, inclusiv cele specializate:

Dezinfectante pentru spaţii private, zone de sănătate publică şi alte produse biocide dezinfectante pentru industria alimentară

Consultanță în alegerea consumabilelor

Ne pliem pe necesităţile clienţilor noştri şi oferim soluţii în funcţie de nevoile și cerinţele lor financiare. Oferim o  gamă largă de opţiuni începând de la produse igienico-sanitare en-gross până la produse exclusiviste

Consumabile ecologice

La cerere clienţilor utilizăm produse de curățare ecologice și livrăm consumablie ecologice. Aceastea garantează un birou curat şi un spaţiu de lucru sănătos, reflectat nu doar în suprafețele curate , ci şi în calitea superioare a aerului

Furnizare consumabile

Suntem onorați să fim partenerul tău în furnizarea inventarului de care ai nevoie pentru o afacere proaspătă, curată și sigură. Suntem mult mai mult, decât un simplu furnizor de consumabile:

  • preluăm toate problemele administrative

  • oferim consultanță în alegerea optimă a produselor

  • monitorizăm consumul

  • livrăm la timp

  • te anunțăm, dacă considerăm că există posibilități de optimizare

  • oferim flexibilitate pentru a satisface nevoile tale de schimbare

  • oferim gratuit acces la soluțiile noastre IT pentru o comunicare și urmărire continuă

În cazul în care ai nevoie de produse de igienizare  îţi putem oferi soluţii dezinfectante folosite pentru curăţarea şi intreţinerea spaţiilor private precum şi zone de sănătate publică şi alte produse biocide în funţie de cerinţe şi nevoi specifice.

Suntem conştienţi de importanţa igienei în industria alimentară şi suntem cunoscători desăvârşiţi a procedurilor şi regulamentelor impuse de lege în vederea cuăţării şi igienizării spaţiilor de lucru în din domeniul industriei alimentare pe baza acestui know-how selectăm şi furnizăm dezinfectanţi meniţi pentru a servii industria alimentară.

Pandemia COVID-19 a afectat afacerile într-un mod inimaginabil. Suntem aici pentru tine cu o gamă largă de consumabile pentru a vă menține angajații și clienții protejați şi în siguranță.

Suntem furnizorul de tip „one stop shop” in furnizare de  produse chimice și ecologice de curățat, produse de unică folosință pentru igienă, consumabile și echipamente din stocul nostru variat și extins. Achiziționăm direct de la producător, oferind clienților noștrii siguranța prețului corect.

Ne punem semnătura asupra tot ceea ce facem, de aceea ne asigurăm  ca și partenerii noștri pentru produse igienico-sanitare să îndeplinească aceleași standarde înalte pe care ni le-am stabilit. Garantăm că produsele comercializate sunt mereu de reală calitate şi provin de la furnizori de prestigiu.

Dispensere
Detergenți profesionali
Dezinfectanți
Aspiratoare / Mașini curățenie
Consumabile hârtie
Săpun lichid / Spumă
Produse de curatenie
Odorizante
Coșuri de gunoi/saci
Consultanță în alegerea consumabilor

Avem expertiza necesară să oferim consultanță profesională în domeniul curățeniei și a consumabilelor pentru o gamă largă de organizații, din sectorul sănătății, comerțului cu amănuntul, agrement, ospitalitate și educație.

Cu mai mult de un sfert de deceniu de experiență în sectoarele de  clădiri de birou, industrial, HoReCa și sanitar, putem preconiza foarte bine necesitățile de consumabile al unei companii. Cunoaștem foarte bine oferta de soluții și consumabile ale producătorilor, de la cele profesionale până la cele low-cost.

Accesul la o astfel de experiență vastă și expertiză considerabilă  în diferite industrii variate asigură orientarea serviciilor noastre către cerințele specifice ale clienților, menținând accentul pe valoarea furnizată și reducerea costurilor fără a compromite calitatea.

Consumabile ecologice

Suntem conștienți că atenţia  şi grija cu care tratăm mediul înconjurător este un lucru esențial, un must al zilelor noastre.  Privind lucrurile în ansamblu, deocamdată avem o singură planetă pe care trăim și pe care o vom lăsa moștenire copiilor și nepoților noștrii. În același timp sănătatea noastră depinde foarte mult de calitatea aerului din încăperile în care ne petrecem o treime din viața de zi de zi.

Așadar, punem accent pe comercializare de produse de curățare ecologice, agenți de curățare ecologici, dezinfectanți organici și deodorante ecologice.

Pe lângă promovarea conservării apei și a energiei în alegerea echipamentelor și sistemelor de curățare, depunem un efort substanşial pentru reducerea risipei și consumul de resurse finite. Cele mai mari schimbări pot veni întotdeuna de la un consumator major. De aceea continuăm să fim nu doar furnizori, ci  și avocati pentru un mediu mai verde, mai sănătos și o curățare mult mai durabilă.

Servicii conexe

Un singur furnizor pentru mentenanţă oferă eficienţă şi reduce presiunea asupra managementului. MedLine înseamnă calitate pe toate fronturile în ceea ce priveşte mentenanţa clădirii.

Referințe

Ai nevoie de mai multe motive pentru a te baza pe serviciile profesionale de curățenie Medline? Vom lăsa referințele noastre să vorbească în locul nostru!