Vom colecta, spăla, usca, plia și livra materialele textilele folosind numai produse de înaltă calitate și îţi putem oferi o prelucrare specială pentru articolele delicate.  Mai mult, ca să te scăpăm de inconvenienţa logistică a gestionării articolelor textile am dezvoltat serviciul nostru de leasing textil, prin care livrăm toate echipamentele textile  în stare perfectă şi ne ocupăm noi de curăţarea, igienizarea şi livrarea regulată a acestora.

Ozon Wash logo

Clienții judecă pe baza detaliilor mărunte. Cearșafuri impecabil de curate, prosoape moi, șervețele albe ca zăpada, uniforme fără urme de pată, toate aceste elemente vor contribui la menținerea unei imagini fără cusur, indispensabile pentru a atrage şi reţine clienții exigenți. Noi suntem aici să fim atenți la aceste detalii pentru a menţine  afacerii tale.

Ca răspuns la pandemia de coronavirus ne-am actualizat modul de lucru pentru a reduce riscurile prezentate de COVID-19 și pentru a oferi lenjerie și îmbrăcăminte de lucru curate şi igienizate adecvat.

Prin echipele OzonWash, care fac parte din familia MedLine, oferim soluții și echipamente de ultimă generație pentru a asigura un rezultat perfect de fiecare dată.

Domeniul sanitar

Avem standarde înalte și stricte în igiena textilelor din domeniul sanitar.

Hotel & Spa

Oferim prospețimea perfectă a articolelor frotir, a lenjeriei de pat, cuverturi și huse protective.

Restaurante & Catering

Asigurăm textilelor de masă și a uniformelor de lucru curățenie imaculată.

Echipamente de lucru

Indepărtăm cele mai dificile pete de pe uniformele de lucru.

Pentru mai multe detalii vezi site-ul nostru special creat pentru descrierea detaliată a serviciilor

De ce să lucrezi cu profesinoști?

Prima impresie contează! Oricât de bun ești în ceea ce faci, imaginea ta are impact direct asupra calității și valorii percepute de clienți. Ea este primul punct de acces prin care  demonstrezi calitatea serviciilor și produselor tale.

Mai rentabil

Primeşti întreaga gamă de servicii cu o singură cheltuială oprațională lunară. Scapi de invesțiile imense în achiziţia şi mentenenţa echipamentelor speciale, de cheltuieli pentru consumabile, personal și procese administrative.

Rezultat impecabil

Avem echipe specializate, aparate de ultimă generație, soluții profesionale și oferim un standard ridicat al calității. Personalul nostru beneficiează de pregătire și perfecționare continuă.

Timp pentru afacerea ta

Managementul unei afaceri sau instituții necesită focus și timp. Delegarea este punctul forte al oricărui manager bun. Același lucru este valabil și în cazul sarcinilor cu materialele textile, necesare funcționării unei afaceri. Avem noi grijă de imaginea ta pentru ca tu să îţi poţi dedica timpul afacerii tale.

De ce Medline?
Tehnologie RFID

Aceste sisteme permit crearea unei relație client-furnizor transparente, din momentul preluării textilelor murdare până la livrare fără a pierde  timp cu sarcini administrative. Tehnoligia RFID înseamnă automatizarea stocului printr-un sistem ce poate citi sute de etichete în câteva secunde și poate stoca datele pentru urmărie.

Stoc fără greșeli
Termene de livrare respectate
Clienți încântați
Investiție continuă în echipamente și software

Investițiile noastre permanente în echipamente și soluții informatice asigură creșterea eficienței, calitatăţii și trasabilitatăţii serviciilor oferite. Comunicarea, cerințele și soluțiile livrate sunt înregistrate în sistemul informatic, astfel clienții noștri sunt informaţi  în timp real despre toate activitățile desfășurate.

Personal calificat

La Medline, recunoaștem importanța fundamentală a personalului nostru în asigurarea calității serviciilor noastre, motiv pentru care investim constant în dezvoltarea continuă a echipei, facilitând accesul la cele mai recente tehnici și tehnologii, asigurându-ne că fiecare membru este pregătit să ofere servicii de cea mai înaltă calitate.

Managementul Medline a înţeles de la început că adevărata valoare a unei companii de succes sunt angajaţii, de acceea a ales să investească în aceştia în continuu. Fiecare angajat constituie o parte vitală a echipei fiind moivtaţi să furnizeze un serviciu de calitate înaltă ei participă în programe de dezvoltare pentru a cunoaşte şi pentru a folosi în munca lor technologii şi technici de ultimă oră.

Leasing
Focus verde
  • Proceduri şi echipamente eficiente energetic și consum de apă redus

  • Soluții 100% ecologice utilizate la cererea clientului

Pentru o prezentare mai detaliată a serviciilor nostre vezi site-ul nostru

Pentru a ne asigura de nivelul înalt al calităţii pe care îl oferim clienţilor noştii de fiecare dată, toate serviciile şi procedurile noatre sunt certificate

ISO9001:2008 și ISO14001:2004