Pentru fiecare angajat biroul reprezintă a doua casă. Indiferent de programul de lucru (full sau hibrid) angajatorului îi revine responsabilitatea de a asigura angajaţilor săi un mediu de lucru curat şi sigur. Echipele noastre de specialişti sunt partenerii tăi perfecţi în acest demers, oferind o gamă largă de servicii profesioniste de curăţenie şi igienizare. Prin procedurile MedLine, certificate ISO9001:2008, asigurăm o curățenie consistentă și calitativă, care sporește calitatea spațiului de lucru și implicit valoarea clădirii de birouri.

Consultanță

Oferim consultanță în alegerea serviciilor și stabilirea frecvenței cu care operațiile sunt efectuate, o calitate maximă la cel mai convenabil preț.

Servicii de curăţenie întreţinere

Trafic ridicat, risc ridicat. Fie vorba de un birou mic sau un centru comercial, avem soluția de curățenie perfectă pentru fiecare client.

Furnizare consumabile și materiale igienico-sanitare

Asigurăm aprovizionarea cu materiale consumabile necesare funcţionării grupurilor sanitare sau a bucătăriilor în condiţii optime.

Dezinfecție prin nebulizare

Evenimentele ultimiilor ani au reiterat importanţa igienei şi a dezinfecţiei în toate domeniile, iar acestă nouă atitudine exigentă este un must mai ales în domeniul solocitant al facility management-ului.

Mentenanță tehnică

Echipa noastră de specialiști în mentenanță este formată din profesioniști cu o vastă experiență în domeniu, pregătiți să ofere soluții eficiente și fiabile.

Servicii Peisagistică

Ştim cu toţii cât de importantă este prima impresie. Aspectul fizic al companiei tale este cel dintâi formator de opinie pentru clienții tăi.

Servicii conexe

Un singur furnizor pentru mentenanţă oferă eficienţă şi reduce presiunea asupra managementului. MedLine înseamnă calitate pe toate fronturile în ceea ce priveşte mentenanţa clădirii.

Referințe

Ai nevoie de mai multe motive pentru a te baza pe serviciile profesionale de curățenie Medline? Vom lăsa referințele noastre să vorbească în locul nostru!