Menţinerea unui standard înalt de curăţenie şi igienă într-o instituţie sanitară este o necesitate nu o opțiune. MedLine ţine cont de această exigenţă în elaborarea serviciilor sale speciale, efectuate zilnic sau periodic pe baza reglementărilor legale.

Prin procedurile MedLine, certificate
ISO9001:2008
OHSAS 18001:2007
asigurăm o curățenie și dezinfectare consistentă și de calitate de fiecare dată.

Dispunem de o echipă specializată în domeniul curăţeniei sanitare, alcătuită din experţi, cunoscători desăvârşiţi ai

  • tuturor cerinţelor industriei sanitare

  • noilor tehnologii şi materiale

  • legislaţiei în vigoare

Furnizăm inclusiv servicii de consultanță în elaborarea procedurii de curățenie şi igienizare. Prin acest serviciu specializat asistăm clienţii noştri în determinarea şi plănuirea procedurilor de curăţenie şi igienzare pentru a se conforma cu reglementările legale în vigoare.

Serviciile noastre de igienizare sunt recunoscute şi de autorităţile din domeniu, printr-o  autorizație specială pentru dezinfecţie obţinută de la DSP Cluj.

Dispunem de AVIZ de la Comisia Naţionala a Produselor Biocide. Utilizăm diferite tipuri de dezinfectanți:

Tip de produs 1

dezinfectanţi pentru igiena umană

Tip de produs 2

dezinfectanţi pentru spații private și zone de sănătate publică

Tip de produs 3

dezinfectanţi pentru igiena veterinară

Furnizare consumabile și materiale igienico-sanitare

Asigurăm aprovizionarea cu materiale consumabile necesare funcţionării grupurilor sanitare sau a bucătăriilor în condiţii optime.

Dezinfecție prin nebulizare

Evenimentele ultimiilor ani au reiterat importanţa igienei şi a dezinfecţiei în toate domeniile, iar acestă nouă atitudine exigentă este un must mai ales în domeniul solocitant al facility management-ului.

Deservim şi cereri ce necesită exigenţă şi rigurozitate maximă, precum curăţarea şi igenizarea spaţiilor specifice ca de exemplu: camera-curată.

Fiind vorba de un mediu

  • cu nivel scăzut de factori poluanţi

  • cu norme şi condiţii prestabilite

acest spaţiu necesită atenţie sporită. Avem echipe special instruite în executarea unor operaţiuni de această natură.

Dispunem de certificările și autorizările necesare pentru efectuarea curăţeniei în cameră-curată şi oferim consultanță în elaborarea procedurilor de curăţenie bazată pe reglementările legale.

Mentenanță tehnică

Echipa noastră de specialiști în mentenanță este formată din profesioniști cu o vastă experiență în domeniu, pregătiți să ofere soluții eficiente și fiabile.

Spălătorie profesională textile

Vom colecta, spăla, usca, plia și livra materialele textilele folosind numai produse de înaltă calitate și îţi putem oferi o prelucrare specială pentru articolele delicate.

Servicii Peisagistică

tim cu toţii cât de importantă este prima impresie. Aspectul fizic al companiei tale este cel dintâi formator de opinie pentru clienții tăi.

Servicii conexe

Un singur furnizor pentru mentenanţă oferă eficienţă şi reduce presiunea asupra managementului. MedLine înseamnă calitate pe toate fronturile în ceea ce priveşte mentenanţa clădirii.

Referințe

Ai nevoie de mai multe motive pentru a te baza pe serviciile profesionale de curățenie Medline? Vom lăsa referințele noastre să vorbească în locul nostru!