În sfera competitivă a afacerilor o imagine fără cusur este sinonimă cu succesul. În cazul unei afaceri ce funcţionează în forma unei reţele, fiecare unitate trebuie să reflecte acelaşi standard de curăţenie şi igienă. Realizarea acestui task poate fi o provocare logistică şi administrativă uriaşă ce necesită intervenţia experţilor.

Echipa Medline se mândreşte cu faptul că este  numărul 1 în România la serviciile curățeniei de întreținere pentru rețele. Sistemul nostru de management facilitează o deservirea simplă, rapidă  și  extrem de bine organizată.

Avem software dedicat prin care clienții noștrii pot urmări activitațile contractate în timp real. Platforma de Facility Management special dezvoltată pentru compania Medline oferă posibilitate

  • de raportare și gestionare a cerințelor suplimentare

  • optimizare a timpului de reacție la reclamaţii prin funcționalitatea de ticketing

  • toate informațiile sunt centralizate inclusiv pentru rețele cu foarte multe agenții

  • simplifică mult managementul activităților

Servicii de curăţenie întreţinere

Trafic ridicat, risc ridicat. Fie vorba de un birou mic sau un centru comercial, avem soluția de curățenie perfectă pentru fiecare client.

Mentenanță tehnică

Echipa noastră de specialiști în mentenanță este formată din profesioniști cu o vastă experiență în domeniu, pregătiți să ofere soluții eficiente și fiabile.

Furnizare consumabile și materiale igienico-sanitare

Asigurăm aprovizionarea cu materiale consumabile necesare funcţionării grupurilor sanitare sau a bucătăriilor în condiţii optime.

Spălătorie profesională textile

Vom colecta, spăla, usca, plia și livra materialele textilele folosind numai produse de înaltă calitate și îţi putem oferi o prelucrare specială pentru articolele delicate.

Servicii Peisagistică

Ştim cu toţii cât de importantă este prima impresie. Aspectul fizic al companiei tale este cel dintâi formator de opinie pentru clienții tăi.

Servicii conexe

Un singur furnizor pentru mentenanţă oferă eficienţă şi reduce presiunea asupra managementului. MedLine înseamnă calitate pe toate fronturile în ceea ce priveşte mentenanţa clădirii.

Referințe

Ai nevoie de mai multe motive pentru a te baza pe serviciile profesionale de curățenie Medline? Vom lăsa referințele noastre să vorbească în locul nostru!