Ştim cu toţii cât de importantă este prima impresie. Aspectul fizic al companiei tale este cel dintâi formator de opinie pentru clienții tăi. Asigură-te că vei crea o impresei pozitivă despre compania ta investind  într-un ambient plăcut prin instalarea spațiilor verzi. Ivestiţia ta în calitate va transmite mesajul potrivit clienţilor tăi justificând afinitatea ta pentru calitate reflectat  în preţurile practicate de compania ta. – demonstrând prin exemplu că eşti dispus să depui efort financiar pentru o calitate superioare îi vei încuraja indirect să facă la fel apelând la tine prin agreearea preţurilor practicate.

Plantăm armonie
Gardenline logo
Look-ul afacerii tale determină standaredele la care clienţii se aşteptă din punct de vedere al preţului şi al calităţii iar investiţia ta în calitate va transmite mesajul potrivit clienţilor tăi.

Companiile vor productivitate și devotament de la angajați. Dacă acum câțiva ani acest lucru se putea realiza prin pachete salariale atractive acest motivator important acum nu mai este suficient. În ultimii ani așteptările angajaților au evoluat şi s-au diversificat considerablil. Mediul de lucru de calitate a devenit una dintre criteriile cheie de pe lista de aşteptare a angajaţilor. Oferindu-le angajaților tăi un mediu de lucru plăcut şi aer curat, care facilitează productivitatea vei crea nu numai o comunitate mulţumită, ci şi angajați mândrii de compania la care lucrează.

Echipele GardenLine fac parte din familia MedLine, iar rolul lor este de a te susţine cu soluții și tehnologii moderne de amenajare și întreținere a spațiilor verzi în exterior și interior. Deasemenea, se ocupă şi de decorare interioară oferindu-ţi suport profesionist în alegerea plantelor potrivite pentru a îmbunătăţii spaţiul de lucru al angajaţilor tăi.

Proiectare

Abordăm proiectarea peisagistică cu o atenție deosebită la detaliu și creativitate, punând accentul pe armonie, funcționalitate și adaptabilitate la mediul înconjurător.

Amenajare

Pasiunea noastră pentru peisagistică se reflectă în amenajarea meticuloasă a spațiilor verzi, transformând conceptele în realitate și oferind un mediu natural plin de farmec și echilibru.

Întreținere

Întreținem cu grijă și devotament spațiile verzi, oferind servicii de întreținere personalizate care asigură menținerea frumuseții și sănătății pe termen lung a peisajelor create.

Avantajul nostru constă în soluțiile tehnice adaptate perfect spaţiului destinat remodelării, cu grijă deosebită pentru protejarea mediului și pentru creșterea confortului prin factorul estetic.

Spații verzi

Creăm spații verzi inspirate, echilibrate și funcționale, aducând natura în mijlocul fiecărui mediu și contribuind la crearea unor locuri plăcute și relaxante.

Acoperișuri verzi

Implementăm acoperișuri verzi inovatoare, adaptate la cerințele specifice ale fiecărui spațiu, transformând suprafețe obișnuite în biodiversitate și frumusețe naturală.

Plante interior

Alegem și îngrijim plantele de interior cu atenție și pasiune, aducând viață și prospetime în fiecare interior, contribuind la un mediu sănătos și armonios.

Iazuri și fântâni

Construim și întreținem iazuri și fântâni de o frumusețe impresionantă, adăugând un element distinctiv și relaxant în peisajul general.

Sisteme de irigat

Implementăm sisteme eficiente de irigare, adaptate cerințelor individuale ale fiecărui proiect, asigurând o distribuție echilibrată și precisă a apei pentru sănătatea plantelor și a spațiilor verzi.

Pentru mai multe detalii vezi site-ul nostru special creat pentru descrierea detaliată a serviciilor

De ce să investești în spațiu verde?

Studiile arată că un mediu mai verde contribuie la creșterea productivități şi a creativităţii, totodată are efect pozitiv asupra sănătății fizice și mentale a  angajaților. Numeroase experimente au confirmat beneficiile prezenței plantelor în spaţiul de lucru.

Oxigenare mai bună a creierului
Dispoziție mai bună
Decizii mai inspirate
Productivitate crescută

Universitatea Exeter studiază de un deceniu efectul plantelor asupra angajaţilor și au ajuns la concluzii foarte interesante-revelatorii. Prezenţa spațiilor verzi și a plantelor la locul de muncă a adus:

Idei creative

cu 15% mai multe

Absenteism

scădere de la 15% la 5%

Viteză execuție a tascurilor pe calculator

cu 17% mai mare

Investițiile în designul interior și amenajarea spațiilor verzi, adesea considerate costuri suplimentare şi obligatii legale devin cele mai bune investiții în echipă și oameni, deasemenea ele contribuie în mod direct la creșterea profitului anual. Calitatea serviciilor în orice companie este definită de angajamentul și starea de spirit al angajaților. Mediul de lucru contribuie activ atât la înbunătăţirea nivelul de performanță a angajaţilor, cât şi la atragerea unei forțe de muncă cu standarde ridicate, care oferă productivitate garantată.

În cazul în care clienții tăi petrec timp în clădirile în care îți desfășori activitatea percepția lor asupra calității începe de la ambientul în care își petrec acest timp. Vrei o percepție pozitivă asupra calității serviciilor tale? Primul pas este un ambient viu, estetic, construit cu stil și bine întrețiut.

De ce Medline?

Suntem conștienți de importanța și impactul pe care o are munca noastră și acest lucru ne inspiră. Șim că starea de spirit, sănătatea angajaţilor  și profitabilitatea clienților noștri depinde foarte mult de prestația noastră, de aceea oferim performaţă maximă zi de zi.

Pentru a simplifica procedurile administrative oferim clienților noștri

Un mod de lucru transparent

Taskuri/sarcini bine definite și documentație pentru toate lucrările, atât cele ocazionale, cât și pentru cele pe bază de abonament

One point contact

Desemnăm/atribuim pentru fiecare client în parte o persoană de contact care asigură asistenţă permanentă şi deţine  informații la zi despre necesitățile clientului și starea lucrărilor

Garanția calității

Pentru a asigura calitatea ridicată  a serviciilor, toate procesele de amenajare și întreținere sunt  garantate  de certificat ISO9001:2008. Astfel or de câte ori apelezi la noi vei beneficia de aceaşi calitate superioară  la fiecare serviciu solicitat

Realizările noastre

Pentru o prezentare mai detaliată a serviciilor nostre vezi site-ul nostru

Aceste aspecte se reflectă în toate serviciile oferite de noi

Pentru mai multe informații sau comenzi pentru servicii de gardening