Menţinerea curăţeniei şi a igienei într-o zonă industrială este elementul cheie a funcţionării adecvate a acesteia, nu numai din punct de vedere al eficacității producţiei,  ci şi al prevenirii vătămării corporale a angajaților. Siguranța este primul și cel mai important aspect, nu doar la standardele impuse de legislația privind protecţia muncii, ci la un nivel mult superior.

Servicii specializate

Oferim servicii specializate pentru spații de lucru industriale, dedicate fiecărei industrii în parte, prin

  • produse de curăţenie special selectate pe baza cerințelor specifice industriei

  • folosirea ustensilelor şi echipamentelor de curăţenie şi igienizare specifice

  • utilizarea echipamentelor de protecţie special desemnate

  • realizarea operaţiunilor de curăţenie cu echipe special instruite

Servicii de curăţenie întreţinere

Trafic ridicat, risc ridicat. Fie vorba de un birou mic sau un centru comercial, avem soluția de curățenie perfectă pentru fiecare client.

Ne mândrim cu experiența noatră vastă, inclusiv în medii foarte specifice cum ar fi curăţenia zonelor ESD (zone cu descărcare electrostatică, unde suprafeţele au acoperiri conductive)

Utilizăm echipamente specifice zonelor ESD
  • Haine şi încălţăminte speciale antistatice

  • Lavete, mopuri antistatice

  • Aspiratoare speciale ESD

  • Produse de curăţenie speciale ESD

Curățenie generală

În sfera competitivă a afacerilor o imagine fără cusur este sinonimă cu succesul.

Servicii de igienizare

Gândim serviciile de curăţenie astfel încât spaţiile de hotel să fie confortabile şi plăcute, iar unitățile medicale să corespundă din punct de vedere microbiologic cu normele stricte solicitate în acest domeniu.

Mentenanță tehnică

Echipa noastră de specialiști în mentenanță este formată din profesioniști cu o vastă experiență în domeniu, pregătiți să ofere soluții eficiente și fiabile.

Spălătorie profesională textile

Vom colecta, spăla, usca, plia și livra materialele textilele folosind numai produse de înaltă calitate și îţi putem oferi o prelucrare specială pentru articolele delicate.

Servicii Peisagistică

Ştim cu toţii cât de importantă este prima impresie. Aspectul fizic al companiei tale este cel dintâi formator de opinie pentru clienții tăi.

Servicii conexe

Un singur furnizor pentru mentenanţă oferă eficienţă şi reduce presiunea asupra managementului. MedLine înseamnă calitate pe toate fronturile în ceea ce priveşte mentenanţa clădirii.

Referințe

Ai nevoie de mai multe motive pentru a te baza pe serviciile profesionale de curățenie Medline? Vom lăsa referințele noastre să vorbească în locul nostru!