HELP DESK 365°

Servicii de peisagistică

Mai multe detalii pe www.gardenline.ro

Spaţiile verzi reprezintă o sursă zilnică de relaxare şi de aer curat, de aceea acordăm o mare atenţie proiectării, amenajării şi întreţinerii acestora. Fie că este vorba despre grădini, parcuri, zone verzi din incinta spaţiilor comerciale, terase verzi, terenuri de sport sau simple alei, noi avem grijă în permanenţă de frumuseţea lor naturală.

ÎNTREŢINERE SPAŢII VERZI

Curăţarea căilor de acces, a parcărilor şi a spaţiilor verzi. Aspectul exterior al unei companii spune multe despre "interiorul" acesteia. Ne îngrijim chiar și de cele mai mici aspecte ale spațiilor exterioare ale locațiilor partenerilor noștri, pentru ca totul să fie impecabil.

Servicii oferite:
- Întreținere gazon şi lucrări de peisagistică: udare și fertilizare periodică, tundere, tratamente de prevenire și combatere a bolilor și a dăunătorilor, tunderea marginilor (lângă alei, clădiri, grupuri de plante etc)
- Întreținere arbori, arbuști, garduri vii și grupuri de plante
- Întreținere lacuri, cascade și cursuri de apă, tratamente specifice pentru apă.

AMENAJARE SPAŢII VERZI

Proiectăm, amenajăm și întreținem spații verzi pentru reședințe particulare, spații verzi industriale și spații verzi comerciale.
- Spaţiile verzi proiectate de noi reflectă gusturile clienţilor şi se pliază pe caracteristicile terenului,
- Dispunem de experienţa necesară amenajărilor şi punem accente pe calitate şi modernism,
- Propunem soluţii adaptate climei de la noi - indiferent de anotimp, spaţiile exterioare vor arăta impecabil.

PLANTE EXOTICE

Executăm proiecte de amenajare plante, comercializăm plantele interioare decorative, împreună cu ghiveci și alte accesorii necesare, și asigurăm îngrijirea acestora. De asemenea există și posibilitatea de a face leasing de plante hidroculturale. În acest fel partenerii noștri beneficiază de o atmosferă plăcută în birouri și oficii pentru clienți și angajați, fără grija întreținerii plantelor.