Gândim serviciile de curăţenie astfel încât spaţiile de hotel să fie confortabile şi plăcute, iar unitățile medicale să corespundă din punct de vedere microbiologic cu normele stricte solicitate în acest domeniu. Asigurăm servicii de curățenie și consultanță în implementarea procedurilor de curățenie în industria alimentară și unitățile medicale conform normelor în vigoare.

Pentru a asigura o continuitate eficientă a activității recomandăm curăţenia de întreţinere. Aceasta constă în servicii de curăţenie zilnice sau 1-3 ocazii /săptămână pe bază de abonament personalizat, ce se pliază în totalitate pe cererea şi necesităţile tale.

Echipele nostre sunt formate din angajați ai companiei, nu contractori independenți. Astfel garantăm seriozitate și calitatea serviciilor oferite.

Ne desfășurăm activitatea pe baza de proceduri certificate și dispunem de autorizațiile necesare pentru a deservii aceste domenii exigente.

EN ISO 9001:2008

managementul calităţii

EN ISO 14001:2004

management de mediu

OHSAS 18001:2007

management al securităţii şi sănatăţii în muncă

Autorizaţie pentru dezinfecţie DSP Cluj
Autorizări pentru munca la înălţime
Autorizări de folosire a nacelei
Servicii conexe

Un singur furnizor pentru mentenanţă oferă eficienţă şi reduce presiunea asupra managementului. MedLine înseamnă calitate pe toate fronturile în ceea ce priveşte mentenanţa clădirii.

Referințe

Ai nevoie de mai multe motive pentru a te baza pe serviciile profesionale de curățenie Medline? Vom lăsa referințele noastre să vorbească în locul nostru!