Sunt procese de curățenie efectuate ocazional, pe care le contractezi atunci când ai nevoie de ele; la finalizarea unei lucrări de construcții sau amenajări sau atunci când este necesară o curățare temeinică a spațiilor tale. Oferim servicii de curățenie de top, transformând spațiile tale în locuri imaculate și primitoare.

Curățenie generală

Operații de curățenie efectuate periodic la sediul clientului de către echipe mobile. Oferim o gamă de servicii pe care le poți adăuga la contract, după cum este necesar. Aceste servicii includ spălarea suprafețelor vitrate, spălarea mochetelor și a covoarelor, curățarea completă a bucătăriilor și a băilor, deprăfuirea pereților, tavanelor și grilelor de ventilare, curățarea fațadelor și multe altele.

Curățenie după constructor și amenajare

De obicei nu rămâne prea mult timp între terminarea lucrărilor de construcție și mutarea în clădire, dar aici intervenim noi cu serviciul nostru rapid de curățenie post-constructor. Putem oferi o curățenie profesională în toate zonele clădirii pentru a reduce orice risc: evacuare deșeuri și resturi după constructor, rașchetare suprafețe dure, spălare suprafețe vitrate, aspirare și spălare de bază suprafețe etc.

Curățenia robotizată a sistemelor de ventilație

În cadrul industriei de curățenie, curățarea sistemelor de ventilație este una dintre sarcinile care pot fi efectuate robotic. Curățarea robotizată s-a dovedit a fi mult mai eficientă decât metoda tradițională cu aer presurizat. Datorită periilor reglabile pe toate părțile, roboții pot fi ajustați la condițiile oricărui loc de muncă și pentru a efectua o curățare mult mai completă și mai igienică.

Curățare mochete, covoare și tapițerii

Avem toată pregătirea și echipamentul necesar pentru a oferi soluții atât în cazul birourilor, hotelurilor, restaurantelor, cât și al spațiilor comerciale. Folosim metode variate pentru a readuce covoarele, mochetele și tapițeriile la starea lor inițială. În plus, ne putem adapta serviciile pentru a răspunde nevoilor individuale și vom alege întotdeauna cele mai potrivite metode de curățare pentru spațiul respectiv.

Curățare geamuri și fațade

Curățăm toate ferestrele pe interior și pe exterior, de sus până jos, fără a lăsa urme. Pe lângă metodele convenționale de curățare a ferestrelor și a suprafețelor vitrate, folosim și cele mai noi tehnici de acces, bazându-ne pe și vehicule proprii: cu echipă mobilă de pe sol, de pe nacelă sau schelă.

Alpinism utilitar

Curățarea ferestrelor și a fațadelor de sticlă la înălțimi mari este un proces complex, care necesită planificare și echipamente specifice. Nu numai că este important să folosim tehnica potrivită pentru a curăța eficient ferestrele, dar este, de asemenea, crucial să folosim o tehnică care să nu deterioreze clădirea. Profesionistă, complet certificată și asigurată, echipa noastră de alpiniști utilitari curăță ferestrele și fațadele în funcție de nevoile clădirii și bugetul clientului.