O regulă nescrisă, dar extrem de dominantă în domeniul business-ului este faptul că imaginea fizică a unuei afaceri reflectă succesului acesteia. Deasemenea, un aspect neîngrijit sau neglijat poate deteriora considerabil imaginea afacerii tale. Graffiti-urile și vandalismul spațiilor comerciale nu numai că dăunează fizic clădirii, ci pot cauza adevărate daune reputaționale afacerii. Grafitti poate varia de la o farsă relativ minoră până la distrugerea rău intenționată a proprietății.

Specialiștii noștrii sunt conştienţi de riscurile unei imagini defectuoase asupra afacerii tale şi îţi oferă asistenţa de care ai nevoie pentru remedierea acestor situaţii nedorite. Echipele Medline folosesc tehnici de ultimă generaţie pentru a îndepărta orice fel de grafitti fără urmă de pe toate suprafațele afectate.

  • Fațade clădiri

  • Poduri și garduri din beton

  • Parcări și trotuare

  • Copertine

Serviciul de îndepărtare grafitti se poate realiza prin diferite metode în funcție de suprafață și necesități

Soluţii chimice
Spălare cu presiune
Servicii conexe

Un singur furnizor pentru mentenanţă oferă eficienţă şi reduce presiunea asupra managementului. MedLine înseamnă calitate pe toate fronturile în ceea ce priveşte mentenanţa clădirii.

Referințe

Ai nevoie de mai multe motive pentru a te baza pe serviciile profesionale de curățenie Medline? Vom lăsa referințele noastre să vorbească în locul nostru!