În sfera competitivă a afacerilor o imagine fără cusur este sinonimă cu succesul. În cazul unei afaceri ce funcţionează în forma unei reţele, fiecare unitate trebuie să reflecte acelaşi standard de curăţenie şi igienă. Realizarea acestui task poate fi o provocare logistică şi administrativă uriaşă ce necesită intervenţia experţilor.

Servicii de curăţenie întreţinere

Trafic ridicat, risc ridicat. Fie vorba de un birou mic sau un centru comercial, avem soluția de curățenie perfectă pentru fiecare client.

Sevicii de mentenanţă tehnică

Echipa noastră de specialiști în mentenanță este formată din profesioniști cu o vastă experiență în domeniu, pregătiți să ofere soluții eficiente și fiabile.

Aprovizionare cu consumabile

Asigurăm aprovizionarea cu materiale consumabile necesare funcţionării grupurilor sanitare sau a bucătăriilor în condiţii optime.

Servicii conexe

Un singur furnizor pentru mentenanta inseamna eficienta si mai putina presiune pentru magement. Medline insemna calitate pe toate fronturile in ceea ce priveste mentenanta cladirii. O baie curată e bine, robinete și becuri funcționale intr-o baie curată este și mai bine.

Referințe

Ai nevoie de mai multe motive pentru a te baza pe serviciile profesionale de curățenie Medline? Vom lăsa referințele noastre să vorbească în locul nostru!