Crearea unui mediu sigur, curat şi primitor este cel mai important factor pentru o funcţionare adecvată iar noi te sprijinim în totalitate în acest demers oferind o gamă largă de servicii pentru  asigurarea unui nivel ridicat de curăţenie și igienă în aceste spaţii speciale de lucru. Dispunem de certificările necesare și specialiști cu experiență vastă în domeniu pentru a asigura servicii de curățenie în instituții culturale și de învățământ, la standardele reglementate prin lege.

Servicii de igienizare

Gândim serviciile de curăţenie astfel încât spaţiile de hotel să fie confortabile şi plăcute, iar unitățile medicale să corespundă din punct de vedere microbiologic cu normele stricte solicitate în acest domeniu.

Servicii conexe

Un singur furnizor pentru mentenanţă oferă eficienţă şi reduce presiunea asupra managementului. MedLine înseamnă calitate pe toate fronturile în ceea ce priveşte mentenanţa clădirii.

Referințe

Ai nevoie de mai multe motive pentru a te baza pe serviciile profesionale de curățenie Medline? Vom lăsa referințele noastre să vorbească în locul nostru!