Igiena adecvată este premisa de bază a funcţionării instituţiilor din domeniul industriei alimentare. Importanţa cheia a igienei este indubitabilă iar pentru a menţine standardul înalt şi pentru a te conforma exigenţelor domeniului vei avea nevoie de sprijinul unui aliat de încredere.

Serviciile noastre superioare în domeniul facility managemen-ului garantează un etalon de igienă şi curăţenie incomparabil în menţinerea normelor de igienă ridicate și conforme legislației în vigoare pe tot parcursul funcţionării.

În cadrul curățeniei în industria alimentară efectuăm inclusiv o serie de operații specifice: începând de la curăţarea extrem de detaliată a suprafeţelor până la eliminarea tuturor impurităţilor şi a contaminanţilor microbiologici.

Conformarea la standardele extrem de exigente a industriei poate fi o provocare pentru oricare instituţie. Datorită experienţei sale considerabile în această industrie MedLine oferă consultanţă în elaborarea procedurilor special concepute cu ajutorul experţilor noştri.

Oferim
Consultanță pentru elaborarea procedurii de curăţenie bazată pe reglementările legale
Operaţii de curăţenie specifice pe bază de proceduri
Operaţii de dezinfectare specifice pe bază de proceduri
Dezinfecție prin nebulizare
Furnizare consumabile și materiale igienico-sanitare

Asigurăm aprovizionarea cu materiale consumabile necesare funcţionării grupurilor sanitare sau a bucătăriilor în condiţii optime.

Servicii de igienizare

Gândim serviciile de curăţenie astfel încât spaţiile de hotel să fie confortabile şi plăcute, iar unitățile medicale să corespundă din punct de vedere microbiologic cu normele stricte solicitate în acest domeniu.

Servicii conexe

Un singur furnizor pentru mentenanţă oferă eficienţă şi reduce presiunea asupra managementului. MedLine înseamnă calitate pe toate fronturile în ceea ce priveşte mentenanţa clădirii.

Referințe

Ai nevoie de mai multe motive pentru a te baza pe serviciile profesionale de curățenie Medline? Vom lăsa referințele noastre să vorbească în locul nostru!