Calitatea serviciilor şi, implicit, succesul centrelor de relaxare şi agrement depinde în primul rând de imaginea cultivată de instituţia gazdă. Exigenţele în domeniul turismului sunt extrem de mari având în vedere aşteptările publicului în acest sector deosebit de competitiv. În acest context un aliat de încredere se dovedeşte a fi indispensabil în obţinerea şi păstrarea unei imagini impecabile.

Echipele MedLine prin expertiza şi profesionalismul lor te vor sprijini în crearea unui etalon de curăţenie de neîntrecut. Serviciile noastre diversificate şi concepute special pentru a răspunde la cerinţele acestei industrii dovedeşte faptul că echipele MedLine sunt conştiente de nevoile tale şi sunt gata să răspundă orcărei provocări. Apelează la serviciile noastre profesionale de curățenie, spălătorie industrială și leasing textile, pachete special concepute pentru hoteluri, stațiuni, restaurante, centre spa și alte facilități comerciale. Pentru un succes garantat dobândeşte şi menţine o imagine superioară prin nivelul excepţional de curățenie oferit de MedLine!

Operațiunile efectuate sunt determinate prin contract în funcție de cerințele clienţilor:

Curățenie în stațiuni și hoteluri
Curățenie în bucătărie comercială
Curățarea și igienizarea toaletelor
Curățenie și igienizare spa
Curățenie restaurante
Curățenie birouri
Îngrijirea și curățarea covoarelor și a podelei
Curățenia și mentenanța suprafețelor de piatră și marmură

Cu familia MedLine scapi de grija angajaților și a investițiilor majore în echipamente din numeroase domenii și beneficiezi de servicii de calitate, certificate și autorizate. Toate lucrările sunt efectuate exclusive pe bază de proceduri documentate.

Prin platformă noastră online proiectată special pentru a asigura un user experience excepţional oferim:

Trasabilitatea serviciilor și a produselor
Simplificarea comunicării
Funcțioanalități de raportare și cost control
Servicii conexe

Un singur furnizor pentru mentenanţă oferă eficienţă şi reduce presiunea asupra managementului. MedLine înseamnă calitate pe toate fronturile în ceea ce priveşte mentenanţa clădirii.

Referințe

Ai nevoie de mai multe motive pentru a te baza pe serviciile profesionale de curățenie Medline? Vom lăsa referințele noastre să vorbească în locul nostru!