În sfera competitivă a afacerilor o imagine fără cusur este sinonimă cu succesul. În cazul unei afaceri ce funcţionează în forma unei reţele, fiecare unitate trebuie să reflecte acelaşi standard de curăţenie şi igienă. Realizarea acestui task poate fi o provocare logistică şi administrativă uriaşă ce necesită intervenţia experţilor.

Echipa mobilă MedLine îţi este aliatul perfect în obţinerea rezultatelor dorite după fiecare lucrare efectuată, deoarece angajamentul nostru faţă de client este punctul de vânzare unic al companiei.

Îţi stăm la dispoziţie cu servicii diversificate şi dinamice prin efectuarea periodică a operațiilor de curățenie speciale, ce aparţin serviciilor noastre de curățenia generală. Aceste lucrări pot fi incluse în abonament sau efectuate la cerere.

Deprăfuit pereţi, tavane, grile de ventilație etc.
Şters mobilier înalt peste 1,8 m
Spălare suprafeţe vitrate
Spălare mochete, covoare
Spălare de bază gresie
Curăţare completă a băilor
Curăţare completă a bucătăriilor
Curăţare faţade: sigle, reclame, suprafeţe vitrate, pereţi alucobond, parasolare
Curățarea robotizată a sistemelor de ventilaţie
Curăţare acoperiş
Curățare terase
Alte operaţii
Beneficii

Produse și servicii de curăţenie de calitate

Flexibilitate prin adaptare la cerinţele clienţilor

Servicii diversificate de curăţenie generală

Comunicarea, trasabilitatea și gestionarea tuturor fazelor de cleaning

Servicii conexe

Un singur furnizor pentru mentenanţă oferă eficienţă şi reduce presiunea asupra managementului. MedLine înseamnă calitate pe toate fronturile în ceea ce priveşte mentenanţa clădirii.

Referințe

Ai nevoie de mai multe motive pentru a te baza pe serviciile profesionale de curățenie Medline? Vom lăsa referințele noastre să vorbească în locul nostru!