Finaliziarea unui proiect de construcţii pretinde rigurozitate şi atenţie maximă la fiecare detaliu. Prezentarea adecvată a unui lucrări reuşite contribuie la succesului proiectului fiind un element de bază în alcătuire unei imagini calre şi conclusive despre rezultatul final. Astfel, rolul curăţeniei după constructor este de o importanţă cheie în determinarea calităţii şi funcţionalităţii unei lucrări recent finalizate.

Experţii noştri sunt la înălţimea acestor sarcini speciale şi răspund celor mai dificile provocări. Echipa mobilă Medline transformă site-ul de construcții într-un spaţiu curat şi perfect operaţional, folosind produse de curăţenie şi ustensile de ultimă oră

Cu o experienţă vastă în domeniu, urmărim cu rigurozitate fiecare pas bine definit în efectuarea operațiunilor de curăţenie specifice, cu scopul îndepărtării depunerilor şi urmelor rămase după lucrări de construcţii şi amenajări.

Evacuare deşeuri şi resturi după constructor
Curăţare mobilier
Spălare suprafeţe vitrate
Raşchetare umedă
Aspirare suprafeţe
Raşchetare suprafeţe dure
Spălare de bază suprafeţe dure
Alte operaţii
Servicii conexe

Un singur furnizor pentru mentenanţă oferă eficienţă şi reduce presiunea asupra managementului. MedLine înseamnă calitate pe toate fronturile în ceea ce priveşte mentenanţa clădirii.

Referințe

Ai nevoie de mai multe motive pentru a te baza pe serviciile profesionale de curățenie Medline? Vom lăsa referințele noastre să vorbească în locul nostru!