Domeniul curăţeniei medicale este unul extrem de exigent ce pretinde precizie şi riguroziate maximă şi nu permite erori. Expertiza şi devotamentul profesional al echipei noastre garantează o abordare pe măsură prin utilizarea tehnologiei moderne şi a procedurilor unice impuse de reguli speciale.

Camera-curată este un spaţiu medical steril a cărei mentenanţă necesită urmărirea cu spricteţe a unor paşi bine definiţi. Curăţarea, decontaminarea şi igienizarea acestor spaţii speciale, presupune atenţie sporită şi operaţiuni efectuate după reglementări extrem de specifice.

Cu o experienţă considerabilă în domeniul curăţeniei sanitare experţii noştri sunt pregătiţi pentru o abordarea profesională a acestor sarcini, fiind vorba de un mediu cu nivel scăzut de factori poluanţi cu norme prestabilite şi controlate de temperatură, umiditate, presiunea aerului etc.

Echipa noastră este alcătuită de profesionişti în domeniu, instruiţi şi educaţi pentru a efectua astfel de operaţiuni, urmărind cu stricteţe fiecare pas al procedurii şi folosind echipamentele special proiectate pentru misiuni de cleaning în camera-curată. Dispunem de certificările și autorizările necesare desfășurării activității în condițiile impuse de lege.

Servicii de igienizare

Gândim serviciile de curăţenie astfel încât spaţiile de hotel să fie confortabile şi plăcute, iar unitățile medicale să corespundă din punct de vedere microbiologic cu normele stricte solicitate în acest domeniu.

Spălătorie profesională textile

Vom colecta, spăla, usca, plia și livra materialele textilele folosind numai produse de înaltă calitate și îţi putem oferi o prelucrare specială pentru articolele delicate.

Furnizare consumabile și materiale igienico-sanitare

Asigurăm aprovizionarea cu materiale consumabile necesare funcţionării grupurilor sanitare sau a bucătăriilor în condiţii optime.

Servicii conexe

Un singur furnizor pentru mentenanţă oferă eficienţă şi reduce presiunea asupra managementului. MedLine înseamnă calitate pe toate fronturile în ceea ce priveşte mentenanţa clădirii.

Referințe

Ai nevoie de mai multe motive pentru a te baza pe serviciile profesionale de curățenie Medline? Vom lăsa referințele noastre să vorbească în locul nostru!