Profesionalismul în domeniul curăţeniei începe de la fuziunea exigenţei cu technologia de ultimă generaţie. În lupta cu inamicul invizibil trebuie să fim înarmaţi cu echipamente adecvate. Cea mai mare provocare în acest domeniu îl reprezintă curăţarea sistemul de ventilaţie ce poate găzdui milioane de bacterii şi ciuperci, care se depun şi se înmulţesc în mediul umed asigurat de tubulatură.

Echipa mobilă MedLine îţi este aliatul perfect în obţinerea rezultatelor dorite după fiecare lucrare efectuată, deoarece angajamentul nostru faţă de client este punctul de vânzare unic al companiei.

Îţi stăm la dispoziţie cu servicii diversificate şi dinamice prin efectuarea periodică a operațiilor de curățenie speciale, ce aparţin serviciilor noastre de curățenia generală. Aceste lucrări pot fi incluse în abonament sau efectuate la cerere.

Echipă specializată Medline prin expertiza şi experienţa sa vastă garantează rezultate optime în curăţarea şi întreţinerea sistemelor de ventilaţie. Cunoscători ai tehnicilor şi tehnologiei inovatoare, experţii noştri utilizează sisteme robotizate de inspecţie şi curăţare. Această aparatură a fost special dezvoltată pentru:

  • a determina starea tubulaturii de ventilaţie (inspecţia pre-curăţare)

  • a  inspecta operaţiunile efectuate (inspecţia post-curăţare)

  • a aspira şi curăţa tubulatura

  • a efectua operaţiuni de curăţare a rezidurilor (serviciu curăţare after-cleaning)

Utilizăm
Instrumente moderne şi extrem de utile în desfăşurarea serviciilor de curăţare
Efectuarea operaţiilor fără a deranja activitatea afacerii
Metode speciale ce nu necesită demontarea întregul sistem
Robotul are încorporat cameră video, ce va captura întreaga inspecţie a tubulaturii.

Serviciul nostru de curăţarea interioară a tubulaturii funcţionează  printr-un sistem avansat robotizat şi semiautomat. Echipamentul robotizat este alcătuit dintr-un robot de curățare dotat cu perii rotative și comandat de la distanță.

Pentru monitorizarea lucrării și pentru producerea dovezilor video, robotul este dotat cu două camere, montate frontal și în partea din spate a robotului. În tuburile cu dimensiuni mici în care robotul de curățare nu încape, se folosesc echipamente semiautomate, acționate de un motor electric și ghidate manual spre locurile greu accesibile.

Pentru a beneficia de acelaşi nivel ridicat de calitate apelează la serviciile noastre de curăţenie a spaţiilor exterioare. Echipamentele de ultimă oră şi aparatura extrem de practică permit accesul la înălțimi mari fără a avea nevoie de echipamente speciale (de exemplu nacele).

Una dintre inovaţiile în acest domeniu este folosirea aspiratorului de mare putere, dotat cu tuburi de aspirare confecționate din fibră de carbon. Aceste tuburi ajung la înălțimi foarte mari şi sunt ușoare, astfel încât utilizarea echipamentului se poate face de către un singur operator. Verificarea lucrăriilor se face în timp real datorită camerei video, montată deasupra gurii de aspirare, iar transmisia se face wireless.

  • Siguranţa este un element de importaţă cheie în efectuarea orcărei operaţiuni. Pentru a evita eventuale accidente şi pentru a elimina rezidurile, ca ele să nu ajungă în zonele cu activitate, utilizăm serviciul de after-cleaning. În urma acestei operaţiuni, rezidurile de praf sunt extrase din tuburi cu ajutorul unui ventilator de mare capacitate, dotat cu un filtru care separă aerul de particulele reziduale.

Servicii conexe

Un singur furnizor pentru mentenanţă oferă eficienţă şi reduce presiunea asupra managementului. MedLine înseamnă calitate pe toate fronturile în ceea ce priveşte mentenanţa clădirii.

Referințe

Ai nevoie de mai multe motive pentru a te baza pe serviciile profesionale de curățenie Medline? Vom lăsa referințele noastre să vorbească în locul nostru!