Partajare

RO

Medline a împlinit 30 de ani! 

Pe 30 mai, am sărbătorit aniversarea Medline alături de angajații noștri dedicati. Mulțumim tuturor colegilor care de-a lungul celor 30 de ani au contribuit la clădirea a ceea ce este astăzi Medline. Ne-au fost alături la aniversare peste 250 de colegi, iar surprizele și activitățile pregătite au făcut ca această zi să fie cu adevărat specială. 

În cadrul evenimentului am avut momente de recunoaștere, talent show pentru copiii colegiilor, un concert surpriză și activități speciale pentru copii și adulți. 

La mulți ani, Medline, și mulțumim încă o dată tuturor angajaților noștri pentru dedicarea și munca lor!

HU

30 éves a Medline! 

Május 30-án a Medline évfordulóját ünnepeltük a volt és jelenlegi munkatársainkkal együtt. Köszönjük mindazon személyeknek, akik az elmúlt 30 év során hozzájárultak ahhoz, hogy a Medline az legyen, ami ma. Az ünnepségen több mint 250 kolléga vett részt, akiket különböző meglepetések és színes tevékenységek fogadtak azért, hogy hálánkat fejezhessük ki az elmúlt évekért. 

Az eseményen tehetségkutatót rendeztünk a gyermekeknek, meglepetés koncertet tartottunk, valamint különleges programokat szerveztünk a gyermekeknek és a felnőtteknek egyaránt. Bízunk benne, hogy mindenki jól érezte magát!

Boldog születésnapot a Medline-nak és még egyszer köszönjük minden munkatársunknak a hűséget, a belénk fektetett bizalmat és a kitartó munkát!

EN

Medline has turned 30! 

On May 30th, we celebrated Medline’s anniversary with our dedicated employees. Thanks to all the colleagues who, over the past 30 years, have helped build what Medline is today. More than 250 colleagues joined us for the anniversary, and the surprises and prepared activities made this day really special. 

During the event, we had moments of recognition, a talent show for the children of employees, a surprise concert, and special activities for both children and adults. 

Happy 30th anniversary, Medline, and thanks again to all our employees for their dedication and hard work!