Partajare

RO

Recent, Medline a avut privilegiul de a participa la evenimentul ROFMEX 2023 organizat de ROFMA la București. ROFMEX a fost un eveniment legat de dezbaterea și înțelegerea modului în care factorii economici, tehnologici și de sănătate influențează prezenta pe piață a sectorului de facility, property și workplace management.

În numele echipei Medline, dorim să vă transmitem sincerele noastre mulțumiri pentru eforturile depuse în organizarea evenimentului. Trebuie să subliniem și să apreciem nivelul excepțional de profesionalism manifestat de echipa ROFMA.

Este o adevărată onoare pentru Medline că a fost aleasă să facă parte din Consiliul Directoral al acestei organizații. Această nominalizare reprezintă o recunoaștere a profesionalismului nostru în industria FM. Cu peste 30 de ani de experiență, Medline și-a consolidat constant reputația, adaptându-se în permanență schimbărilor și inovând pentru a răspunde exigențelor din evoluția pieței. Cu încredere în potențialul colaborării noastre și cu dorința de a aduce contribuții valoroase, suntem entuziasmați să facem parte din această călătorie către un viitor mai bun în domeniul Facility Management.

HU

Medline a ROFMA Igazgatóságában 

Nemrég a Medline abban a megtiszteltetésben részesült, hogy részt vehetett a ROFMA által szervezett ROFMEX 2023 rendezvényen Bukarestben. A ROFMEX egy olyan esemény, amelynek középpontjában a gazdasági, technológiai és egészségügyi tényezők hatásainak megértése áll a facility-, property és workplace-menedzsment szektorok piacán.

A Medline ezúton is gratulálni kíván a rendezvény lebonyolításában kifejtett erőfeszítésekhez és a szakmai szervezéshez, amelyet a ROFMA csapata tanúsított, ugyanis egy színvonalas eseményhez illő csapatmunka eredményének lehettünk a tanúi. 

 Igazi megtiszteltetés továbbá a Medline számára, hogy ennek a szervezetnek az Igazgatóságának tagjává választották. Ez a jelölés az FM iparágban végzett kiválló munkánk elismerése, ugyanis az elmúlt 30 évben időt és energiát nem kímélve igyekeztünk alkalmazkodni a környezeti, gazdazági, technológiai változásokhoz, és folyamatosan újítani, annak érdekében, hogy megfelelhessünk a fejlődő piac állandóan változó igényeinek. Bízunk abban, hogy ennek az együttműködésnek értékes irányadói leszünk, az előttünk álló út pedig kihívásokkal teli, de annál inkább vagyunk büszkék arra, hogy mi is szereplők lehetünk abban a történetben, amely a Facility Management jobb jövőjére irányul.

EN

Medline is pleased to announce our participation in the ROFMEX 2023 event in Bucharest organized by ROFMA. The event focused on the market presence of the facility, property and workplace management sector, with a particular emphasis on the impact of economic, technological, and health factors. 

We would like to express our sincere congratulations to the ROFMA team for their exceptional level of professionalism in organizing the event. We are honored to have been elected as a member of the organization’s Board of Directors, which is a testament to the outstanding work we have done in the FM industry. 

Over the past 30 years, we have been committed to adapting to environmental, economic, and technological changes, and we have consistently innovated to meet the evolving demands of the developing market. We believe that this collaboration will serve as valuable guidance, and while the road ahead may be challenging, we are immensely proud to be part of the story aiming for a brighter future in Facility Management.