HELP DESK 365°

Vești bune la început de vară

Ziua soarelui, 21 iunie marchează începutul verii astronomice odată cu cea mai lungă zi din an. După solstițiul de vară lungimea zilei intră în descreștere.

Vești bune la început de vară

Denumirea de solstițiu ("Soarele stă") este dată de faptul că, la data respectivă, are loc schimbarea gradientului mișcării Soarelui în raport cu declinațiile acestuia. Crepusculul are durata maximă din an, iar, la latitudinile ridicate, crepusculul se prelungește toată noaptea, locuitorii regiunilor respective fiind martorii frumoaselor "nopți albe". (sursa: Agerpres)

 

Iar peste trei zile sărbătorim noaptea Sânzienelor, a zânelor bune, jucăușe și harnice, care dau putere tămăduitoare plantelor și buruienilor, este deci o perioadă plină de magie și dragoste. Se mai spune că, în noaptea de Sânziene (23 spre 24 iunie), se deschid porţile cerului.

Se pare că și vremea se va îmbunătăți în următoarele zile, lăsând ploile și vijeliile în urmă, așadar nu ne mai oprește nimic din pregătirile pentru vacanță. Iar pentru o vacanță reușită avem nevoie de parteneri de încredere, care să ne asigure servicii impecabile, punctuale și de calitate în lipsa noastră:

- în domeniul hotelier și turistic se încing treburile la propriu, mentenanța și curățenia fiind cele mai solicitate servicii în săptămânile care urmează

- centrele comerciale și celelalte spații comerciale sunt și ele asaltate de turiști, atenția sporită a administratorilor acestor locații fiind acum pe primul loc, pe lângă asigurarea permanentă a stocului

- nici responsabilii de la halele industriale, fabricile și centrele logistice nu se întind acum pe spate, sezonul lucrărilor în construcții ajungând la culme în următoarele luni.

- iar pentru un mediu de lucru plăcut la birou chiar și în cele mai fierbinți zile de vară, este nevoie de mentenanță permanentă.

Contactați-ne pentru a lăsa treburile în seama zânelor protectoare și harnice de Sânziene, să vă bucurați acum de zilele magice care introduc o vară de neuitat.