HELP DESK 365°

Unde să tragem pe dreapta?

Tuturor ne place să ne relaxăm din când în când, fie că suntem acasă, în concediu sau la drum în interes de servici sau personal – ne dorim să ne așezăm pentru o clipă, să ne reîncărcăm și să fim serviți. Nu e vorba de un moft sau de dorul de lux extraordinar, este pur și simplu o nevoie firească care apare câteodată, și care trebuie satisfăcută, pentru a evita apariția problemelor.

Atunci tragem pe dreapta, căutând un loc care să ne atragă, inspirându-ne încredere și promisiunea unei relaxări scurte, dar eficiente. Imaginea pe care o căutăm instinctiv este una aranjată, curată, amenajată confortabil cu toate la locul lor, și dacă se poate, să fie și înflorită – mai ales că este vară.

Iată o imagine fotografiată recent în vestul țării, cum vi se pare?

Unde să tragem pe dreapta?

Pare un loc curat, aranjat, amenajat și înflorit, nu-i așa?

Și iată și o oportunitate de relaxare inedită pentru cei cu dizabilități sau pentru mămici cu cărucioare: panta abruptă poate oferi o adevărată aventură fie că vor să urce direct de pe capota mașinilor parcate, fie că vor să coboare ca într-un zbor delirant de genul montagne-russe din parcurile de distracție.

Și oare câte persoane se pot sprijini de balustrada localului din imagine fără riscul de a se accidenta? Cam greu de crezut, dar poate că localul nu agreează oaspeții care nu se pot urca scările fără sprijin... ori, poate că mușcatele minunat înflorite oferă sprijinul necesar?

Oare ce surprize mai ascunde imaginea?

Sfatul Medline Facility Management este să fim atenți la detalii. La căile de acces, la facilitarea serviciilor, la confort, la curățenie. La facility management.

Contact