HELP DESK 365°

Recondiționare și șlefuire pardoseli

Mai multe detalii pe www.superfloor.com.ro

În zonele cu trafic intens sau în spaţiile industriale, pardosela se uzează şi se deteriorează rapid. Cu ajutorul sistemului HTC Superfloor suprafeţele din beton devin lucioase, rezistente şi uşor de întreţinut, fără a fi necesară întreruperea activităţii şi evitând totodată cheltuielile necesare refacerii pardoselilor. Recondiționăm chiar și crăpăturile pronunțate.

Pardoselele pot fi transformate, printr-o tehnică nouă, în suprafeţe strălucitoare, uşor de curăţat şi de întreţinut, atrăgătoare şi durabile. Este vorba despre o tehnologie de pardosire care păstrează caracteristicile betonului - material tare şi rezistent -, îi oferă, în plus, strălucire şi un aspect frumos.

Medline utilizează maşini şi echipamente cu diamant produse de HTC Superfloor. Acestea şlefuiesc şi lustruiesc pardoselele din beton pentru a îndepărta pasta superficială de la exterior şi expun astfel betonul mai rezistent care se află dedesubt.

În urma acestui proces, pardoseala devine mai rezistentă, capătă un aspect frumos şi îngrijit şi îşi recapătă luciul. În plus, pardoseala se poate colora fără a se afecta în vreun fel calitatea şi durabilitatea betonului.

Soluţia şlefuirii pardoselelor din beton este:
- Economică: costul pe ciclu de viaţă este cu 60% mai mic decât pentru soluţiile tradiţionale de pardosire;
- Durabilă;
- Ecologică;
- Anti-alunecare;
- Estetică;
- Uşor de curăţat şi de întreţinut.

Pardoselele din beton prelucrate cu sistemul HTC Superfloor sunt recomandate pentru:
- Zonele de producţie din diferite industrii,
- Supermarket-uri, spaţii comune din centre comerciale şi mall-uri,
- Showroom-uri,
- Zone de acces în clădiri de birouri,
- Reprezintă o alternativă pentru pardoselele din marmură sau placajele ceramice în amenajările interioare.