HELP DESK 365°

Pentru cauză umanitară

În ultima lună compania noastră s-a implicat în mai multe acțiuni civice. Acțiunile civice definesc adevăratul substrat, adevărata implicare umană a companiei, subliniind existența unei baze stabile în ce privește factorul uman.

Pentru cauză umanitară

Cum am anunțat în cursul lunii trecute, colegii de la Medline au alergat pentru o cauză umanitară, mai precis pentru sănătatea altor colegi. Pentru fiecare kilometru alergat de către colegi s-a alocat o sumă de bani din partea conducerii firmei. Suma adunată a fost completată de donațiile colegilor și într-un final a ajuns la cele două colege aflate într-o situație de viață care le pune la grea încercare. Astfel, fiecare dintre colege a primit o donație din partea companiei și a colegilor pentru investigații de specialitate și tratament.
Sperăm că ajutorul a fost binevenit și le dorim multă sănătate!

Tot în cursul ultimelor săptămâni s-au completat și formularele pentru redirecționarea a 2% din impozitul pe venit datorat pentru anul trecut, catre o entitate non profit - un mecanism financiar pus la dispoziția contribuabililor de către Codul Fiscal.

Mulțumită inițiativei organizatorice de la departamentul resurse umane din cadrul companiei, colegii noștri au completat formulare cu destinația SMURD, Institutul de Oncologie Cluj sau Asociația salvați Copiii.

Credem în umanitate, credem în întrajutorare și în corectitudine. Este bine să ajuți.

Save

Save