HELP DESK 365°
 • Monitorizare energetică

  Ce este/ înseamnă sistemul de monitorizare energetică?

  Sistem complex și integrat care determină costurile specifice ale energiei în cazurile în care există anomalii de rețea și de consum, ajutând la determinarea costurilor specifice ale energiei și la măsurarea în timp real a consumului. Având funcții extensibile, se poate măsura consumul de energie electrică, apă, gaz și căldură.    

  Interconectarea se poate face cu orice tip de ieșire standard pe impulsuri pentru contoare electrice, gaze, apă și căldură, oferim date precise privind consumul acestora, cu detaliile dorite. 

  Parteneriat

  Parteneriatul dintre Medline Com și Rubin Informatikai Zrt., s-a format din dorința de a oferi firmelor care activează pe piața din România sisteme performante de monitorizare și eficientizare energetică.

  Compania noastră prin parteneriatul dintre cele două companii  oferă o soluție hardware și software unică, care ajută instituțiile/clienții să se pregătească pentru investiții eficiente în eficiența energetică și pentru a menține un consum optim de energie.           

  Parteneriatul are la baza crearea unei relații stabile și puternice între două companii cu business core complementar, dar ambele cu puternice implicații în gestionarea și exploatarea eficientă a sistemelor de utilități.

  Avantajele sistemului de moniorizare energetică:

  • Reducerea consumului de energie;
  • Analize specifice în cazul unor investiții importante;
  • Determinarea costurilor specifice ale energiei;
  • Identificarea anomaliilor de rețea și de consum;
  • Explorarea și optimizarea utilizării capacității alocate;
  • Măsurarea în timp real a consumului;
  • Sprijin pentru deciziile de investiții;
  • Luarea deciziilor pe baza unor date reale. 

  Etapele realizarii

  Realizarea sistemului implică mai mulți pași care să ducă de la identificarea necesității și a caracteristicilor acestuia până la execuția și punerea în funcțiune.              

  1. Evaluare- Identificarea punctelor de măsură și tipul acestora                                                       
  2. Consultanță- Proiectarea în comun a punctelor de măsurare
  3. Suport- Instalarea sistemului hard & soft                                              
  4. Analiză- Colectarea și gestionarea datelor                                                                                                                                                               

  Potențialul sistemului este în multe cazuri dincolo de componentele hard care il alcătuiesc, acesta având posibilitatea de a conlucra prin preluarea și utilizarea datelor și de la alte sisteme de măsură (Ex: senzori sau contoare din sisteme SCADA.

  Pentru mai multe detalii, puteți vizualiza prezentarea aici: Imagini pentru pdf icon downloadPrezentare MONITORIZARE ENERGETICÄ Imagini pentru pdf icon download