HELP DESK 365°

Mai mult de 5x7 km de binefacere

Adevăratele valori într-o comunitate sau o companie se arată atunci când se arată timp și disponibilitate și pentru acțiuni extracuriculare, cum ar fi timpul petrecut împreună între colegi fără obligativitate, la modul voluntar. Sau un act de binefacere spontan. Acțiunile civice definesc adevăratul substrat, adevărata implicare umană a companiei, subliniind existența unei baze stabile în ce privește factorul uman.

Așa s-a întâmplat și în cadrul companiei noastre, ca în ultima vreme să apară tot mai multe inițiative civice de succes.

Mai mult de 5x7 km de binefacere

 

Entuziasta noastră echipă Medline compusă din 7 persoane a alergat de Florii la Crosul BT Cluj, având ca scop ajutarea a două colege aflate la nevoie. Provocarea a fost lansată cu câteva săptămâni în urmă, când colegii noștri s-au gândit să combine utilul cu plăcutul, sănătatea cu binefacerea. Crosul BT, organizat în fiecare primăvară pe un traseu de 5 km ne-a oferit o ocazie excelentă de a:

  • alerga pentru sănătatea noastră,
  • ne ajuta colegii aflați la nevoie,
  • ne simți bine împreună.

 

Pentru fiecare kilometru alergat de oamenii din echipa noastră la acest cros s-a acordat o sumă fixă, care va fi împărțită celor două colege, care se luptă cu o boală nemiloasă cum este cancerul, ca și contribuție la tratamentul foarte costisitor.

Cele 7 persoane care s-au încălțat cu pantofii de sport au alergat în ritm propriu, la susținerea lor au luat parte și ceilalți colegi de pe marginea traseului, ori prin gând, de la distanță.

La finalul crosului directorul companiei Papp Sz. György a declarat cu mare bucurie și plin de emoții: „doresc să împărtășesc cu voi bucuria si fericirea pentru această reușită, mulțumind din tot sufletul celor care au participat”. El a mai adăugat cât de mult apreciază susținerea celorlalți colegi, care din diverse motive nu au putut participa personal: „v-am simțit alături de noi, am alergat și pentru voi!”

Mai mult de 5x7 km de binefacere

Sperăm ca în viitor - într-un fel sau altul – să ne putem aduna într-un număr și mai mare pentru a ne îngriji de sănătate, de ajutarea colegilor aflați la nevoie și nu în ultimul rând de bună dispoziție.

Mulțumim tuturor celor care s-au implicat!

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save