HELP DESK 365°

Iunie: treburi multe, dar și relaxare

Am ajuns și la cea mai iubită lună a anului, iunie, care debutează cu ziua copilului și cu asta începe vara calendaristică, aducând vacanța, fructe proaspete, vremea bună, clopoțelul pentru absolvenți și o sumedenie de programe în aer liber.

Iunie: treburi multe, dar și relaxare
Festivalul Internațional de Film Transilvania la Vlaha Foto: Vlad Cupșa, TIFF 15.

 

Oricui îi este la îndemână să spună că lista treburilor de făcut în această lună în casă, la birou sau la șantierul de lucru este nesfârșită. Însă sensul vieții, precum arta grădinăritului, stă tocmai în timpul acordat visării și petrecerii cu cei dragi, pe lângă munca efectivă.

Pregătiți-vă așadar o cană de ceai sau un pahar de răcoritoare, găsiți-vă un colțișor însorit în grădină sau o proiecție de film în aer liber la Cluj și petreceți-vă timpul făcând dulcele nimic, asezonat cu puțină visare și ascultare a vocilor din natură.

De restul ne ocupăm noi: de mentenanță, de curățenia zilnică sau cea specială, de recepție, de ventilație, de instalații, de logistică, de recondiționarea pardoselilor, de curățenia după constructor, de spații verzi și de consumabile igienico-sanitare.

Nu uitați: totul în jurul nostru există datorită muncii și visării deopotrivă. Este vremea încărcării cu energie și armonie.

 Contactați-ne