HELP DESK 365°

Istoric


Papp-Szentannai György (Director General) și Papp-Szentannai Enikő (Director executiv)"Medline este şi acum ce a fost la început, în 1994: o companie în care investim suflet şi dedicare, un proiect în a cărui dezvoltare ne implicăm total. 

Scopul nostru principal este de a oferi clienţilor noştri o gamă cât mai largă şi completă de servicii, contribuind în acest fel la succesul partenerilor noştri facilitându-le focalizarea pe core-businessul lor.

În mod firesc, Medline a evoluat în ceea ce priveşte complexitatea serviciilor, numărul de angajaţi (de la primul angajat la peste 700) sau acoperirea naţională. Strategia noastră pe termen mediu este de a deveni un „jucător” important - naţional şi regional - (Europa Centrală şi de Est).

Această extindere nu a afectat modul în care relaţionăm cu clienţii sau cu angajaţii. Medline se bazează în continuare, în esenţa ei, pe principiile şi valorile unei afaceri familiale, adaptându-se la cerinţele şi nevoile companiilor mari - autohtone sau multinaţionale. Credem în profesionalism şi diversitate, în servitudine faţă de client, în respectarea partenerilor, în inovaţie şi tehnologie, flexibilitate şi dorinţă de perfecţionare continuă, în respectarea regulilor, în grija şi răspunderea faţă de oameni şi faţă de mediul înconjurator. 

Experienţa celor 20 de ani ne-au demonstrat, că acestea nu sunt doar „fraze goale”, ci reprezintă valorile noastre principale, ne caracterizează atât personalul cât şi acţiunile de zi cu zi!"

Papp-Szentannai György
Director General

Papp-Szentannai Enikő
Director executiv