HELP DESK 365°

ISSA Hygieia militează pentru egalitatea dintre sexe

O nouă structură organizațională destinată femeilor din industria curățeniei, lansată anul trecut de asociația internațională pentru curățenie (ISSA) a ajuns la prima sa aniversare în această lună.

ISSA Hygieia: organizație globală care militează pentru egalitatea dintre sexe

Cu această ocazie s-au înmânat premiile forumului în cinci categorii diferite, evenimentul având loc în Las Vegas, la târgul profesional ISSA.

Forumul, purtând numele de ISSA Hygieia Network (aducând tribut zeiței curățeniei și igienei: Hygieia din Grecia antică) își propune păstrarea și promovarea profesioniștilor de sex feminin în toate sectoarele și la toate nivelurile în domeniul curățeniei, pe plan global.

Pentru a-și atinge scopul, forumul asigură membrilor săi educație permanentă, oportunități de networking și recunoașterea oportunităților în industrie, precum și dezvoltare profesională.

Pe lângă dezvoltarea managerială în rândul persoanelor de conducere, curriculumul educațional va ajuta leaderii companiilor de profil să facă față în probleme care apar privind nivelul de educație generală (în special analfabetismul) și de profil a angajaților, în teorie și practică.

Forumul a decis și acordarea premiilor ISSA Hygieia Network Awards în cinci categorii diferite, în semn de recunoaștere acelor membri persoane fizice sau companii, care au contribuit remarcabil la egalitatea dintre sexe și incluziunea din cadrul industriei de curățenie, la nivel global.