HELP DESK 365°

Integrăm oamenii, spațiul și procesele

Integrăm oamenii, spațiul și procesele. Pentru acest lucru avem nevoie de parteneri adevărați, care la fel ca noi, realizează importanța acelor legături care fac ca o relație - fie ea interpersonală sau de afaceri - să funcționeze armonios și să dea roade. Am urmărit cu sufletul la gură Gala Premiilor Oscar din acest an și nu ne-a decepționat, regăsind în mesajele formulate de Gală aceleași valori care ne călăuzesc și pe noi.

Se știe că, dincolo de recunoașterea profesională a prestației artistice și tehnologice, Gala Premiilor Oscar, ajunsă anul acesta la a 88-a ediție, în acordarea premiilor ține cont și de subiectele abordate de producători. Fiecare film, fiecare creație artistică câștigătoare poartă și un mesaj foarte important pentru umanitate, fiecare dintre noi putând să aleagă între filmele aflate pe paleta celor mai buni.

Câștigătorul premiului pentru cel mai bun film din acest an, The Spotlight transmite mesajul necesității transparenței și a curajului eroic în situații în care este pusă în pericol însăși virtutea umană ce detașează Homo Sapiens de restul viețuitoarelor. Mesajul este întărit și de pelicula Fiul lui Saul, laureat Oscar pentru cel mai bun film străin, acesta aducând în prim plan speranța de sine stătătoare în orice fel de situație.

Integrăm oamenii, spațiul și procesele
Foto: getty images

The Revenant, prin jocul actoricesc excepțional al lui Leonardo DiCaprio, aduce pe scena temelor de acțiune situația alarmantă în care a ajuns Pământul: încălzirea globală și efectele sale ucigătoare. DiCaprio, laureat Oscar pentru cel mai bun actor la a patra sa nominalizare în carieră, în discursul său de mulțumire a formulat probabil una dintre cele mai arzătoare mesaje către omenire, când și-a dedicat premiul luptei împotriva încălzirii globale, implicit împotriva acelor „conducători ai lumii care-și pun mai presus avuțiile decât soarta întregii umanități”.

Mesajul grijii față de mediu și mai cu seamă a luptei împotriva distrugerii Terrei o considerăm și noi valoarea cea mai importantă în jurul căreia ne clădim calitățile profesionale și umane care ne asigură continuitate pe piață: parteneriatul, respectul și stabilitatea. Noi astfel integrăm oamenii, spațiul și procesele.