HELP DESK 365°
 • Curățenie industrială

  SERVICII DE CURĂŢENIE ADAPTATE SPAŢIILOR INDUSTRIALE


  Curăţarea spaţiilor industriale necesită echipamente performante şi planuri de acţiune adaptate la specificul activității, astfel curățenia devine parte integrantă a procesului de producție. Condiţiile de lucru sunt adeseori extreme, dar prin experienţă am dezvoltat metode de intervenţie eficiente.

  Oferim soluții de curățenie industriale adaptate fiecărui domeniu în parte, facilitând în acest mod creșterea eficienței, productivităţii şi profitabilităţii. Suntem sprijiniţi în această direcţie de tehnologia avansată pe care o deţinem şi de echipamentele de mare capacitate.

  Medline ofera soluţii de curăţenie pentru companii din domenii industriale diferite: industria alimentară, fabricarea automobilelor, industria medicală. Astfel asigurăm curăţenia şi, unde este cazul, igienizarea liniilor de producţie, a spaţiilor automatizate sau semiautomatizate, spaţiilor de depozitare şi a depozitelor frigorifice.

  Curăţenia în spaţiile industriale este necesară deoarece:

  - asigură calitate şi precizie produselor finite,

  - creşte durata de viaţă a utilajelor,

  - oferă un mediu de lucru sănătos pentru angajaţi.

  Adaptăm serviciile noastre pentru a se potrivi nevoilor industriei dumneavoastră, iar specialiștii noștri vă pot oferi soluțiile eficiente de care aveți nevoie pentru respectarea standardelor industriale cele mai înalte.