HELP DESK 365°

Forumul oamenilor de afaceri din domeniul FM, la Cluj Napoca

Compania noastră, Medline Property Multiservice are plăcerea de a vă invita în calitate de partener profesional la Forumului oamenilor de afaceri din domeniul Facility Management, eveniment inițiat de Camera Națională de Comerț al Ungariei (MNKH) biroul regional Cluj.

Forumul oamenilor de afaceri din domeniul FM, la Cluj Napoca

Întâlnirea oamenilor de afaceri din domeniu va avea loc în data de 27 septembrie 2017 la Cluj-Napoca, Hotel Golden Tulip Ana Dome, sala Cupola Mică începând cu orele 9:30. (Adresa: 400352 - Cluj-Napoca, str. Observatorului nr. 129).

Colaboratorii evenimentului pe plan internațional sunt Asociația Română de Facility Management (ROFMA), Hungarian Facility Management Society (HFMS), Asociația Națională de Facility Management și Administrare de Imobile (LEO) din Ungaria și Asociația tehnologiei de Curățenie din Ungaria (MATISZ) iar pe plan local sunt companiile de profil MEDLINE PROPERTY MULTISERVICE și TENROM.

În urma prezentărilor și a discuțiilor profesionale vom avea ocazia de a vedea mai bine situația actuală a pieței de FM din România, practici și tehnici de dezvoltare precum și oportunitățile de afaceri.

Cu ocazia evenimentului vor lua cuvântul liderii asociațiilor și companiilor de profil, urmat de forumul oamenilor de afaceri din domeniul FM români și maghiari precum și întâlniri B2B. Forumul se va desfăşura în limba română şi maghiară, fiind asigurată traducerea simultană. Programul detaliat îl găsiți aici. Evenimentul este gratuit, dar este obligatorie înregistrarea online prealabilă până luni, 25 septembrie 2017 ora 18:00, accesând link-ul inregistrare online

Vă așteptăm!

Papp György

Director general
SC MEDLINE SRL

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save