HELP DESK 365°

Echipa Mobilă Medline: o echipă de elită

Garderoba se reînnoiește în fiecare anotimp – sau măcar se schimbă -, la fel și anvelopele vehiculelor, dar nu numai. Nu, nu este vorba de un moft sau de dorința de a fi la modă. Motivul este cât se poate de practic: adaptarea suprafețelor de contact la condițiile mediului este o necesitate permanentă. Echipa Mobilă Medline prestează încă din 1994 servicii de curățenie profesională, specializată, intervenind prompt în situații dificile sau de urgență, unde personalul de curățenie pentru întreținere nu poate să facă față.

Echipa Mobilă Medline: o echipă de elită

Pentru a asigura o acoperire de 24 din 24 de ore, membrii echipei lucrează în ture – ceea ce face imposibilă prezentarea întregii echipe într-o singură poză - ne-a declarat Fodor-Kiss János (în poză), coordonatorul Echipei Mobile, adăugând: „am făcut câteva schimbări, dar ne-am păstrat năravul, atitudinea: punctualitatea, promptitudinea, discreția, onestitatea și grija față de mediu, calități cu ajutorul cărora am câștigat încrederea și respectul clienților de-a lungul anilor”.

Echipa Mobilă Medline: o echipă de elităEchipa Mobilă Medline nu și-a schimbat nici garderoba și nici profilul, dar s-a reînnoit până în cele mai mici detalii:

Odată cu instalarea vremii reci, băieții plini de elan și forță din Echipa Mobilă stau la dispoziția solicitanților cu un efectiv crescut de personal calificat, echipamente și aparatură profesională de ultimă generație, soluții de calitate, ecologice - pentru a asigura servicii de curățenie de înaltă calitate, în cele mai diverse situații provocate de mediu. Iată doar câteva arii de acoperire:

-          Curăţenie în timpul şi după construcţii

-          Curățenie industrială

-          Spălare mochete, covoare, tapiserii

-          Spălare geamuri și fațade

-          Alpinism utilitar

-          Tratare pardoseli

-          Spălare jaluze verticale

-          Cosmetică auto

-          Îndepartare graffiti

-          DDD

-          Deszăpezire

Contactați-ne. Nu o să vă pară rău.