HELP DESK 365°
 • Dezinsecție, Deratizare, Dezinfecție

  Servicii profesioniste pentru deratizare, dezinfecție, dezinsecție


  Medline
  este partenerul dvs. pentru servicii specializate de dezinsecție, dezinfecție şi deratizare, atât pentru spațiile interioare, cât şi exterioare. Ne asigurăm că beneficiați de confortul și siguranța dorite într-o locație complet igienizată, eliminând dăunătorii.

  DEZINSECŢIA

  Reprezintă acțiunea de combatere sau prevenire a antropodelor, împiedicând astfel degradarea habitatului uman, precum și starea de sănătate a oamenilor.

  DERATIZAREA

  Reprezintă un complex de măsuri aplicate permanent, în scopul distrugerii rozătoarelor dăunătoare şi menţinerea la un nivel numeric redus. Metode de deratizare:
  Ecologică – constă în prinderea şi imobilizarea rozătoarelor în capcane, fiind urmată de colectarea, transportarea şi incinerarea acestora
  Chimică – constă în utilizarea de substanţe raticide cu efect letal amplasate în staţii de intoxicare perimetrale
  Mixtă – se utilizează atât deratizarea ecologică, cât şi deratizarea chimică

  DEZINFECŢIA

  Este procesul prin care sunt distruse cele mai multe sau toate microorganismele patogene (în proporţie de 99,99%). Dezinfectia se aplică în cazurile în care curăţenia nu elimină riscurile de răspândire a infecţiei, iar sterilizarea nu este necesară.

  Operaţiunea se execută prin pulverizarea substanţelor cu rol în combaterea germenilor patogeni, la nivelul suprafeţelor infestate. Astfel dezinfectia este de două feluri:
  Profilactică (preventivă), având ca scop distrugerea eventualilor germeni patogeni sau condiţionat patogeni
  Terapeutică (de combatere), având ca scop combaterea unor boli infecţioase sau parazitare, din momentul înregistrării primelor cazuri de boală şi până la lichidarea întregului focar.

  Executăm lucrări de deratizare, dezinsecţie şi dezinsecţie (servicii DDD) la: clădiri și birouri publice, depozite și magazii, spitale, școli, hoteluri, restaurante, apartamente, asociaţii de proprietari, instituţii. Folosim materiale şi soluţii cu eficiență testată și punem la dispoziție personal calificat.