HELP DESK 365°

Despre cheltuieli și generozități în perioada sărbătorilor

Nu mai poți citi nicio pagină de ziar online fără să faci slalom printre multitudinea de reclame de sezon – e cunoscută senzația, nu-i așa?

Despre cheltuieli și generozități în perioada sărbătorilorCumpără! Descoperă! Ajută! Dăruiește! – sunt câteva cuvinte cheie utilizate cel mai des alături de semnul agresiv al exclamării, de către cei care vor să-și mărească vânzările.

Se știe bine că valul de cumpărături iernatic merge mână-n mână cu risipa bunurilor achiziționate, deci implicit, și a banilor cuiva.

Cultul darurilor de crăciun s-a amplificat într-o manieră atât de mare, încât încă din noiembrie se cumpără orice: de la obiecte, alimente, ființe vii, servicii diverse și până la călătorii și senzații tari sau te miri ce.

Unii se cred generoși oferind mai departe obiectele primite de care nu au nevoie, și cu această ocazie și a obiectelor uzate din casă sau de la locul de muncă, numai bune de aruncat... confundând datul/aruncatul cu dăruirea/cadorisirea.

Noi nu vă îndemnăm să vă deschideți buzunarele cumpărând vrute și nevrute și să vă risipiți banii și timpul. Preferăm să vă ajutăm în această perioadă destul de solicitantă de sfârșit de an, ca apoi să vă puteți bucura din plin de atmosfera sărbătorilor de iarnă.

Să vă puteți bucura de lucruri esențiale, care nu se pot achiziționa nici din magazin, nici de pe internet. Pentru care este atât de mare nevoie de curățenia interioară, cea a sufletului.

Cum anume dorim să vă ajutăm?

Începând prin ordinea și curățenia din jur. Avem multe de oferit:

  • o echipă mobilă care poate interveni în situații dificile sau de urgență în ce privește curățenia
  • sute de colegi care se angajează să vă asigure mediul curat la locul de muncă, de relaxare sau când vă faceți cumpărăturile
  • o echipă verde care plantează armonia cu cea mai mare grijă în spațiile verzi pe care le tranzitați sau unde vă retrageți de la forfota urbană
  • o echipă tehnică calificată să prevină și să repare dezastrele potențiale ce pot apărea într-o clădire, de la sistemele electrice, sanitare și până la ventilație
  • un depozit de materiale igienico-sanitare prin care vă putem asigura prompt consumabilele necesare

Vă invităm să spicuiți dintre diversele soluții pe care le putem oferi, pe care le-am conceput și dezvoltat tocmai pentru dumneavoastră, ca să vă ajutăm. Lăsați urmele în seama noastră cu încredere. Le ștergem noi. Mulțumim.

Save

Save

Save