HELP DESK 365°

Cum ne întâmpină biroul la întoarcerea din concediu?

Un concediu plăcut, relaxant poate fi prelungit cu câteva săptămâni după întoarcere, dacă planificăm din timp anumite sarcini de efectuat care pot derula și în lipsa noastră. Așa cum ar fi de exemplu reîmprospătarea biroului, curățarea mochetei și a tapiseriei.

Curăţarea covoarelor și a tapiseriei, precum și întreţinerea lor este o sarcină care se întinde pe tot parcursul anului, cu toate acestea cei mai mulți optează pentru curățenia generală vara. Motivul e lesne de înțeles, existând domenii de activitate în care concediul de vară al angajaților permite debarasarea totală sau în mare parte a spațiului, deci un acces mai ușor către suprafețele textile de curățat.

Cum ne întâmpină biroul la întoarcerea din concediu?

Pentru o curățenie impecabilă, mocheta are nevoie de un tratament special de curățare. Tratarea canapelelor, fotoliilor, scaunelor tapiţate cu soluţii de curăţare care le readau culoarea şi prospeţimea poate fi lăsată în grija unei firme profesionale de curățenie, având pregătirea și experiența necesară.

Curăţarea lor periodică și îndepărtarea petelor dificile se realizează folosind substanţe speciale. Există soluții și pentru situații dificile, în care utilizarea unor echipamente speciale este singura opțiune:

• Curăţare cu aparat cu aburi pentru pete

• Îndepărtare gume de mestecat de pe covoare, mochete, tapiserii

• Spălare scaune tapițate

Mocheta și tapiseria are nevoie de o îngrijire permanentă. Pentru că este un material destul de dificil de curățat, utilizarea de soluții performante asigură  îndepărtarea murdăriei, oferind mochetei un aspect curat și îngrijit, plin de prospetime.