HELP DESK 365°

Controlor calitate / CTC-ist zona Cluj-Napoca

Candidatul ideal:

Medline Facility Management angajează Controlor calitate pentru servicii de cleaning, in zona Cluj-Napoca. Căutăm o persoană dinamică, asertiva, cu spirit de echipă, cu abilități bune de comunicare, organizare. Candidatul ideal are spirit de observație dezvoltat și atitudine pozitivă în orice situație. Îi place munca desfășurată atât pe teren cât și la birou, muncă ce implică controlul și organizarea personalului, comunicarea permanentă cu clienții alocați.

Responsabilităţi:

- Răspunde de organizarea şi prestarea serviciilor de curăţenie pe clienţii alocaţi (planificare personal, necesar materiale).

- Cunoaște personalul din subordine de la fiecare punct de lucru şi propune schimbări sau la nevoie corecţii.
- Vizitează și menține relații bune de colaborare cu clienții. Răspunde de comunicarea  permanentă cu aceștia, gestionează reclamațiile și ia măsurile necesare pentru soluționarea lor.
- Colaborează cu departementul de resurse umane pentru: posturi vacante, evaluarea angajaților în perioada de probă, gestionarea conflictelor.
- Verifică pontajele lunar și le direcționează către sediul administrativ din Cluj-Napoca.

- Aprobă concediile de odihnă pentru angajaţii din subordine şi planifică înlocuirile de personal pentru acestea, precum şi pe cele în regim de urgenţă (concedii medicale, alte urgențe).
- Instruieşte personalul nou angajat şi verifică nivelul de calitate al muncii efectuate. Asigură calitatea serviciilor prestate și siguranța la locul de muncă.

- Se subordonează Managerului de Proiect zonal.


Cerinţe:

- Avantaj experiență pe un post similar sau in domeniul curateniei

- Capacitate bună de organizare, atenție la detalii

- Abilitatea de a comunica eficient cu diferite categorii de persoane: angajați, clienți, colegi, colaboratori/parteneri

- Studii medii

- Cunoștințe specific de curatenie

- Diponibilitate de a lucra după un program flexibil;
- Disponibilitate la deplasări

Oferim:
- Salariu fix, tichete de masă;
- Decontare costuri transport;
- Telefon de serviciu;
- Posibilităţi dezvoltare a carierei într-o echipă tânără și într-un mediu dinamic.

Contact:resurseumane@medline.com.ro

Tel fix: 0372.749.475