HELP DESK 365°

Cinci motive pentru curățarea regulată a mochetelor și covoarelor

Cinci motive pentru curățarea regulată a mochetelor și covoarelor

Unii încep să caute soluții pentru curățarea mochetelor și a covoarelor doar după ce aspectul lor fizic trece de un anumit prag inacceptabil. Există însă multe motive pentru a le curăța regulat. Să ne uităm la patru dintre cele mai importante dintre acestea.

1. Crește durata de viață

Diverse studii conformă faptul că durata de viață a covoarelor și mochetelor depinde foarte mult de regularitatea curățării lor, care poate tripla numărul aniilor în care ele trebuie înlocuite. Depunerile de praf și nisip necurățate accentuează fricțiunea, astfel deteriorând materialul.

2. Face curățenia mai ușoară

Depunerile uscate se pot curața cu aspirare regulată, iar petele umede (cafea, ceai etc.) pot fi curățate mult mai ușor când sunt proaspete. Cu cât trece mai mult timp între curățări, cu atât mai greu se pot curăța petele.

3. Asigură un mediu de lucru sănătos

Praful, microorganismele și alergenii se acumulează foarte ușor în covoare și mochete, creând un mediu nesănătos, care poate cauza dureri de cap, alergii și probleme medicale pentru angajați și clienți.

4. Menține un nivel estetic ridicat

Carpetele și mochetele curate dezvăluie foarte mult despre nivelul general de curățănie întro locație. La fel și cele necurățate corespunzător.

5. Este mai economic

Cu cât mocheta sau covoarele sunt curățate mai rar, cu atât metodele necesare devin mai agresive, astfel cresc costurile și scade probabilitatea ca să se ajungă la un aspectu estetic "ca nou". Curățarea regulată are un avantaj dublu: nu numai că este mai ieftină, dar are și rezultate mai bune.

Solicitați o ofertă acum!