HELP DESK 365°

Cât este de importantă igiena la locul de muncă?

Igiena locului de muncă are mai multe aspecte precum: igiena destinată servirii mesei, reguli generale de igienă pentru spaţiile comune şi reguli privitoare la substanţele periculoase etc. Pentru menţinerea unui loc de muncă curat este necesar elaborarea unui grafic pentru curăţenie, curățenia neavând doar un rol estetic ci și unul de igienizare. Pentru o bună desfășurare a activităților zilnice, biroul și echipamentele cu care lucrăm zilnic trebuie să fie foarte bine curățate și întreținute. Curățenia se face îndeosebi pentru a ne proteja de boli și de diferite infecții, îmbunătățind igiena în birouri cu produse profesionale și folosite corespunzător, infectarea cu viruși și răspândirea bacteriilor poate fi stopată și mediul va deveni unul sănătos și fără riscuri de îmbolnăvire. Principalul avantaj al curățeniei făcute în detaliu este faptul că acționează asupra tuturor microorganismelor.

Fiecare companie își dorește o reputație bună și pentru acest aspect trebuie să ia in serios igiena la locul de muncă. Igiena și curățenia la locul de muncă sunt foarte importante deoarece pot afecta în mod negativ sănătatea angajaților. În ceea ce privește grupului sanitar, este extrem de importantă păstrarea unei igiene și a unei curățenii cât mai amănunțite, deoarece este locul în care se dezvoltă și se înmnulțesc cel mai repede bacteriile, virușii și microbii. Pentru îndepărtarea prafului este important ca spațiile să fie aspirate bine, murdăria de pe podele și cea care pătrunde în covoare/ mochete creează un mediu propice pentru dezvoltarea acarienilor. Pentru combaterea prafului, este important să folosim aspiratoare profesionale și puternice dar și mașini de curățat pentru diversele suprafețe.

Cât este de importantă igiena la locul de muncă?

Pastrarea unui nivel constant de curățenie înseamnă și o bună organizare care va determina implicit și creșterea eficienței angajaților, dacă mediul de lucru este unul curat, angajații vor avea mai puține surse de îmbolnăvire și vor fi mult mai productivi.  

Pentru a menține un mediu curat, pentru a putea oferi un mediu sănătos și fără riscuri de îmbolnăvire a angajaților, vă stăm la dispoziție și cu serviciile de aprovizionare a produselor igienico-sanitare.

Pentru menținerea și creșterea acestora aspecte există soluții integrate de curățenie pe care compania Medline vi le poate oferi.

După o consultanță la fața locului, echipa noastră vă poate sfătui să alegeți serviciile personalizate de care aveți nevoie.

 

 

(Imaginile folosite în articol sunt cu titlu informativ, având ca sursă internetul)