HELP DESK 365°

Calitate

Calitatea ridicată: o provocare, o datorie și un angajament de 24 de ore din 24, 7 zile din 7, 365 de zile din 365, la care răspundem cu brio!

Credem că numai oferind produse şi servicii de calitate putem să ne diferenţiem de concurenți şi putem avea adevărate parteneriate cu actualii şi viitorii noştri clienţi.

Soluţii adaptate

Ne adaptăm la nevoile specifice ale fiecărui client, indiferent de mărimea companiei şi de tipul serviciului. În plus, ne deplasăm gratuit pentru a face o evaluare corectă şi responsabilă. Răspundem în cel mai scurt timp solicitărilor dumneavoastră.

Avem soluţii la cerinţele specifice ale fiecărui client: de la unităţi din domeniul clean room, data center, până la companii industriale, medicale, centre comerciale, parcuri logistice, instituţii financiare sau culturale.

Responsabilitate faţă de mediul înconjurător

Suntem conştienţi de responsabilitatea pe care o avem faţă de oameni şi mediul înconjurător, de aceea aplicăm metode ecologice. Respectăm natura şi credem în importanţa colectării selective a deşeurilor şi în reciclarea acestora. 

Profesionalism și recunoaștere europeană

Începând cu anul 2004, MEDLINE a implementat Sistemul de Management al Calității SR EN ISO 9001:2008, care a fost certificat de renumita companie TÜV CERT Thüringen și apoi de SYS CERT.

MEDLINE a implementat și aplică un sistem de management integrat al calității, de mediu și al sănătății și securității ocipaționale în domeniile:

  • Servicii profesionale de curățenie
  • Servicii de mentenanță tehnică
  • Servicii de amenajări interioare și exterioare
  • Servicii de întreținere peisagistică
  • Comercializare consumabile de igienă
  • Produse de curățenie
  • Echipamente de protecție, alte produse nealimentare

Sistemul se conformează cerințelor stipulate în standardele EN ISO 9001:2008, EN ISO 14001:2004, OHSAS 18001:2007, fiind certificat de către rețeaua internațională de certificare a calității CERTOP.

Ca rezultat al recunoașterii europene, compania noastră funcționează după un sistem de administrare și operare care asigură un grad sporit de satisfacție pentru toate părțile implicate.

Răspundere și siguranță

Pentru o colaborare sigură și de succes cu fiecare partener, MEDLINE semnează în fiecare an o poliță de peste 100.000 de euro, pentru a proteja bunurile beneficiarului.