HELP DESK 365°

Calea cea mai simplă de a elimina bacteriile

Ne confruntăm zilnic cu alergeni, acarieni, bacterii, dar și cu reacțiile adverse pe care le au asupra sănătății noastre. Chiar dacă nu îi observăm cu ochiul liber, aceștia se află pe toate suprafețele cu care intrăm în contact chiar și la locul de muncă. Curățenia și igiena sunt cei mai importanți factori pentru un stil de viață sănătos, fiind prima linie de apărare pentru sănătatea noastră.

Datorită timpului îndelungat pe care îl petrecem la birou, curățenia are un rol foarte important și la locul de muncă. Depunerile de praf și de murdărie sunt un substrat pentru înmulțirea bacteriilor patogene, modalitatea prin care îi putem evita fiind o curățenie eficientă efectuată cu o anumită regularitate, pentru a scădea numărul agenților patogeni și evitându-se riscul de transmitere a bolilor. Conform unor studii, mâinile au rolul principal în răspândirea microorganismelor, prin acestea transmițându-se cu până la 80% din bolile infecțioase.

Calea cea mai simplă de a elimina bacteriile

Cu cât compania are un număr mai mare de angajați, cu atât angajații vor fi mai predispuși la bacterii deoarece aceștia folosesc lucruri în comun precum ar fi toaletele, frigiderul, tastatura, cuptorul cu microunde, dozatorul de apa, cel de săpun, clanțele ușilor, robineții de apă, chiuvetele, butoanele de la lift etc. Acesta este unul dintre motivele pentru care este important să se aleagă soluții adecvate și profesionale penru eliminarea bacteriilor.

Pachetul de servicii de curăţenie oferit de Medline pentru clădirile de birouri, dar nu numai, este unul foarte bine organizat, structurat şi totodată personalizat conform necesităţilor clienţilor.

Specialiștii Medline vă ajută în rezolvarea acestor probleme.

Lăsați grija curățeniei în seama noastră!

Ștergem urmele!

 

 

(Imaginile folosite în articol sunt cu titlu informativ, având ca sursă internetul)